Actueel

Verslag jaarvergadering 2023

Download
Jaarverslag 2023 ledenvergadering
Hierbij de mogelijkheid om het verslag van de jaarvergadering te downloaden in pdf formaat.
Verslag ledenvergadering Doarpsbelang No
Adobe Acrobat document 143.3 KB

Ga samen met Doarpsbelang Noardburgum voor glasvezel!
Je heb vast het goede nieuws al gehoord: ook in  is supersnel glasvezel internet dichterbij dan ooit! Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat 20% van de inwoners kiest voor een abonnement en het glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen.
 
Aanmelden voor DELTA: http://aklam.io/z8Rh1H
Aanmelden voor Caiway: http://aklam.io/oSeRJ6    

     
Je komt terecht op de pagina van Caiway of DELTA. Je kunt hier gewoon je aanmelding verwerken; deze wordt automatisch toegewezen aan jouw vereniging.


Glasvezel bijeenkomst met Delta

Aanstaande Donderdag 3 november organiseren wij samen met Delta een bijeenkomst over glasvezel voor Noardburgum. De inloop is om 19.00 uur en de koffie staat klaar! Wil je meer weten over glasvezel en wat het voor mogelijkheden er zijn kom dan vooral naar deze avond.


De dorpsvlag

Betekenis van de dorpsvlag: De eikel is een teken van vruchtbare grond, de rode kleur staat voor de kleur van de heide en de groene kleur staat voor cultuurgrond. De punt in het groen geeft aan dat de cultuurgrond de heide verdringt.

Een vlag kost €20,00. Bestellen kan via het contactformulier. 


Gebiedsteam Tytstjerksteradiel Zuid

Meestal lossen mensen problemen zelf op of met hulp van familie, vrienden of buren. Maar soms lukt dat even niet. In dat geval kunt u terecht bij het gebiedsteam van de gemeente Tytsjerksteradiel. Hierin zijn de jeugd-, participatie- en dorpenteams van de gemeente opgegaan. 

Contactpersoon: sociaal werker Marije van der Meer, via tel.06-30213952 of mvandermeer@dorpenteamtdiel.nl

 

https://www.t-diel.nl/in-gesprek-met-het-gebiedsteam


Nieuwbouw en renovatie Vitens

Vitens heeft plannen voor nieuwbouw en renovatie op de productlocatie Noardburgum. Doarpsbelang zit in de klankbordgroep, samen met omwonenden en betrokkenen vanuit o.a. de gemeente.