Delta gaat glasvezel aanleggen in Gemeente Tytsjerkstradiel

Er zijn voldoende inwoners die zich hebben aangemeld. In de tweede helft van 2023 wordt er gestart met de schouw door de aannemer.

Sybryn Hettinga van Delta Netwerk laat weten: "We zijn heel blij dat het gelukt is. De drie dorpen Tytsjerk, Suwâld en Hurdegaryp hadden de doelstelling al gehaald en zijn eerder aangekondigd.
Nu is er ook in de overige dorpen genoeg animo voor de aanleg van glasvezel.
Het is voor iedereen hier heel fijn dat alle inwoners van Tytsjerksteradiel aangesloten worden op het glasvezelnetwerk." Delta verzorgt het netwerk in de gemeente.

Mensen die hiervan gebruik willen maken moet bij een andere partij een abonnement afsluiten om uiteindelijk gebruik te kunnen maken van internet over de glasvezel-lijn.

 

Kijk voor meer informatie op DELTA.nl

 

 

 


Delta glasvezel

 
Ga samen met Doarpsbelang Noardburgum voor glasvezel!
Je heb vast het goede nieuws al gehoord: ook in  is supersnel glasvezel internet dichterbij dan ooit! Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat 20% van de inwoners kiest voor een abonnement en het glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen.
 
Aanmelden voor DELTA: http://aklam.io/z8Rh1H
Aanmelden voor Caiway: http://aklam.io/oSeRJ6    

     
Je komt terecht op de pagina van Caiway of DELTA. Je kunt hier gewoon je aanmelding verwerken; deze wordt automatisch toegewezen aan jouw vereniging.


Meer internet voor dezelfde prijs? Dat kan! 

Stap je over op glasvezel? Voor de kosten hoef je het zéker niet te laten.  Kijk bijvoorbeeld in onderstaande tabel de reguliere tarieven van de providers (exclusief tijdelijke actiekortingen): 

 

Meer weten? 

Overstappen is niet eng. Houd onze Facebook pagina, website en nieuwsbrieven in de gaten voor een aantal tips. Heb je nog vragen? Loop gerust even binnen bij een Glasvezel Informatie Punt om deze te beantwoorden. Deze bevindt zich op de volgende locatie: Markt 71c in Burgum